Nieuw opleidingsaanbod - 2022

Een nieuwe opleidingsvorm: Mentored workshops

Vanaf februari 2022 bieden we Mentored workshops aan. Een labs-gebaseerde benadering voor het uitbreiden van de technische en praktische expertise van de deelnemers op het gebied van Oracle en Java. Aan uitbreiding naar andere domeinen wordt op dit moment gewerkt!

Nieuwe opleidingsonderwerpen

Aan ons Java-domein hebben we een nieuwe cursus toegevoegd; een cursus over de integratiemogelijkheden tussen JPA en Spring Boot. We bespreken hoe Spring Boot kan helpen om JPA nog efficiënter te maken! De cursus is aldus een uitbreiding van ons bestaande aanbod aan Spring-cursussen, dat momenteel reeds cursussen bevat over de basis van Spring, en het bouwen van REST APIs met Spring Boot.

Ook aan het kennisdomein Methoden en technieken van applicatie-ontwikkeling hebben we, in samenwerking met onze partner The Master Labs (TML), verschillende cursussen toegevoegd. Deze worden allemaal ter beschikking gesteld in een 'blended' formaat - labs en individuele opdrachten worden gecombineerd met klassikale bijeenkomsten en discussieworkshops.

Tenslotte bieden we, binnen het aandachtsgebied Cloud, nu ook een aantal inleidende en intermediate Microsoft Azure en AWS cursussen aan, in samenwerking met onze partner Fastlane Benelux. We richten ons in de eerste plaats op trainingen op het gebied van infrastructuur en data; maar kunnen uiteraard ook helpen met andere trainingen in deze context. Aarzel niet met ons contact op te nemen als u geïnteresseerd bent in andere Cloud trainingen; of wanneer u opzet van een maatoplossing overweegt.

Virtuele training-sessies van een halve dag

In dit tijdperk van virtuele trainingen op afstand, hebben we een deel van onze publieke opleidingen gepland als een reeks sessies van een halve dag. We zijn van mening dat dit de deelnemers kan helpen, de inhoud te verwerken en de training beter te combineren met hun andere activiteiten. Laat ons weten wat je denkt!