Partners

Voor een aantal cursusdomeinen doet ABIS beroep op externe docenten. Hiervoor werkt ABIS samen met andere bedrijven. Deze allianties zijn steeds gebaseerd op de kwaliteit van de geleverde diensten.

Altova

altovalogo.gif

www.altova.com

Altova biedt software aan voor applicatieontwikkeling en databeheer die de productiviteit ten goede komen. Altova is de maker van XMLSpy en andere hulpmiddelen voor XML, databeheer, UML, en Web services. ABIS is Premier Education Partner van Altova, en gebruikt XMLSpy tijdens zijn cursussen rond XML-technologieën en web development.

anova r&d

anovalogo.png

www.anova.be

anova is een software ontwikkelaar. Het bedrijf heeft een geïntegreerd pakket van development, coaching, training en ondersteunende diensten voor System i ontwikkelteams die de mogelijkheden van Java, XML en Open Source technologie in hun eigen toepassingen optimaal willen benutten. ABIS maakt gebruik van de diensten van anova voor het invullen van een aantal Java opleidingen.

Intracto

ITRlogo.jpg

www.intracto.com

Intracto is een digital agency dat totaaloplossingen ontwerpt en bouwt voor zijn klanten. Zij zijn gespecialiseerd in performance marketing, analytics en insight, content marketing en branding. Ze organiseren regelmatig opleidingen rond universal analytics, social advertising, SEO, ... ABIS doet beroep op Intracto voor o.a. een cursus MongoDB.

Linux Belgium

linuxbelgiumlogo.jpg

www.linuxbe.com

Linux Belgium heeft zich gespecialiseerd in Linux en Open Source software. Ze hebben een uitgebreide database van consultants met Linux skills, waarmee ze hun klanten kunnen bijstaan bij allerhande Linux projecten. Ze hebben ook ervaren Linux lesgevers die al sinds 1998 cursussen verzorgen. ABIS zet deze lesgevers in voor een aantal gespecialiseerde Linux cursussen.

Mithun Training & Consulting

mithunlogo.jpg

www.mithuntraining.com

Mithun Training & Consulting is een kleine organisatie gedreven in de verbetering van engineering practices wereldwijd.

Ze specialiseren zich in het realiseren van succesvolle projecten, door het Scrum Agile raamwerk te combineren met requirements engineering practices en UML analyse- & ontwerptechnieken. De combinatie van deze drie componenten zorgt ervoor dat het eindproduct kostenefficiënt, bruikbaar en onderhoudbaar zal zijn. Mithun verzorgt voor ABIS de cursus Requirements Engineering.

ML6

ml6logow.png

www.ml6.eu

ML6 bereidt bedrijven voor op de nieuwe digitale revolutie: Artificiële Intelligentie. Hun team van ingenieurs, wiskundigen en computerwetenschappers zijn experts in Artificiële Intelligentie en machine learning. Ze zijn actief in o. a. de detailhandel, de financiële sector en de maakindustrie. ML6 is een partner van Google Cloud en werd voorgedragen door Google als een van de vijf wereldwijde gespecialiseerde partners in machine learning op het Google Cloud platform. ABIS doet beroep op ML6 voor opleidingen in machine learning.

RITAM

ritamlogo.gif

www.ritam.be

RITAM is een aanbieder van trainingen, advies en coachingsbinnen het terrein van de "softskills": communicatie, onderhandelen, leiderschap, teambuilding, tijd- en stressbeheer, change management... . De samenwerking met ABIS bestaat in het leveren van softskills trainingen voor binnen het open aanbod van ABIS en op aanvraag, intern in uw bedrijf.

RSM Technology

rsmlogo.gif

www.rsm.co.uk

Het samensmelten van Amdahl Education en Laird Ståhl met RSM heeft geleid tot het huidige opleidingscentrum van RSM Technology. RSM Technology verzorgt voor ABIS een aantal specialistische MVS - z/OS cursussen.

Security Academy

securityacademylogo.gif

www.securityacademy.nl

Security Academy is een opleidingsinstituut in Nederland en België dat zich specifiek richt op het vakgebied informatiebeveiliging. Het doel van Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde studenten op te leiden tot professionele informatiebeveiligers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren. Via ABIS heeft u toegang tot het curriculum van Security Academy.

SMME

smmelogo.png

www.smme.com

SMME is een geaccrediteerde trainingsorganisatie met focus op IT management en control frameworks in de VS, Europa en het Midden-Oosten. De focus ligt op IT process frameworks, toegepast door organisaties om IT services op topniveau te ontwikkelen en aan te bieden. Hun core expertise situeert zich op het vlak van CobiT, ITIL, Togaf, Prince2® en SFIA.

Sogeti

sogetilogo.png

www.sogeti.be

Sogeti is een belangrijke internationale dienstverlener, gepassioneerd door het ICT vakmanschap. Met het departement Testing en Business Intelligence Services heeft Sogeti Belux de voorbije jaren grote expertise opgebouwd in het gestructureerd testen van informatiesystemen volgens TMap (R), de Test Management approach. ABIS doet beroep op specialisten van dit departement voor de organisatie van cursussen rond testen met TMAP.

Stevense Professional Trainers

sptlogo.jpg

www.stevense.eu

Stevense Professional Trainers is een trainingsbedrijf met een netwerk van circa 50 trainers. Deze trainers zijn specialisten in hun vakgebied en kennen een hoge motivatie om mensen en organisaties verder te ontwikkelen. De trainers zijn niet in dienst van Stevense Professional Trainers, elke aangesloten trainer stelt de eigen professionaliteit en de klantvraag centraal.

De trainers welke bij ABIS worden ingezet zijn gespecialiseerd op projectmanagement of op hoogwaardig functioneel ontwerp. Zij hebben ervaring in hun vakgebied, en geven al verschillende jaren trainingen.

TTL.be

thetestleaderslogo.gif

www.ttl.be

TTL.be, (voorheen The test leaders) is een Belgisch dienstverlenend bedrijf in de ICT sector. De diensten van TTL.be hebben tot doel zekerheid te bieden over de kwaliteit en het bedrijfsnut van softwaresystemen. TTL.be biedt hoog opgeleide en zeer ervaren softwaretesters, die 'best practices' toepassen op een pragmatische en 'no-nonsense' wijze. Zij verzorgen voor ABIS een aantal opleidingen rond testing.

Lidmaatschappen van organisaties

ABIS is o.a. lid van volgende organisaties: