home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Alle CursussenbalkjeAlgemeen » Introductie HW & SW » Soft skills » TrajectenOperating Systems » MVS - z/OS » Linux - UNIX » Mac OS X » iPad en iPhone iOSDatabases en middleware » Relationele databases & SQL » Db2 for z/OS » Db2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Data Science, Big Data en AnalyticsApplicatieontwikkeling » Methoden en technieken » TOGAF » PRINCE2 » Agile en Scrum » Programmeertalen » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesSysteembeheer » ITIL » SecuritybalkjePraktischInschrijven 
Certified Information Systems Security Professional (CISSP®) - voorbereidingscursus

Tijdens deze geheel vernieuwde CISSP-opleiding wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP-modulen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het internationale CISSP-examen.

De meerwaarde van het CISSP-certificaat
Met de CISSP-certificering op zak wordt u internationaal erkend als security professional en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf. Met de CISSP-certificering toont u aan dat u in staat bent informatiebeveiliging in te voeren en te borgen in uw organisatie.Deze CISSP-opleiding is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden of zich al bezighouden met informatiebeveiliging. Ook als u nog geen ervaring heeft in het vakgebied informatiebeveiliging is deze opleiding uitermate geschikt voor u.

Kalender

datumduurtaal  plaats  prijs
05 Feb10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
04 Apr10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
23 Apr10NAntwerpen  (BE)5450 EUR  (excl. BTW) 
02 Sep10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
04 Oct10NAntwerpen  (BE)5450 EUR  (excl. BTW) 
09 Oct10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van plan is aan het CISSP examen deel te nemen. In deze cursus wordt u begeleid de examenstof eigen te maken zodat u het examen succesvol kan afronden.

Voorkennis

Er is geen bijzondere voorkennis nodig.

Inhoud

De CISSP-opleiding bestaat uit negen modules, op de laatste dag zal een proefexamen worden afgenomen.

Verloop van de cursus

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISSP-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISSP-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en stampen van sheets is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toepassen.

Deze volledig vernieuwde CISSP-opleiding onderscheidt zich - naast de focus op het behalen van het examen - door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk. Doordat de CISSP modulen veel lesstof per module bevatten behandelen wij een CISSP module in één of twee weken. Zodoende is er voldoende gelegenheid de informatie uit te diepen en u eigen te maken. In 9 lesdagen worden de 8 CISSP modulen behandeld en op de laatste, tiende lesdag afgesloten met een representatief proefexamen..

Duur

10 dagen.

Docenten

Dhr. R. van der Staaij, Cyber Security; Dhr. M. de Graaf, Security Management, Business Continuity; Dhr. R. Bouter, IT-Security & Physical Security; Dhr. B. Baars, Security Management; Dhr. J. Bakker, Security Management;Dhr. O. Olofsen, IT-Security.


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN