home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Alle CursussenbalkjeAlgemeen » Introductie HW & SW » Soft skills » TrajectenOperating Systems » MVS - z/OS » Linux - UNIX » Mac OS X » iPad en iPhone iOSDatabases en middleware » Relationele databases & SQL » Db2 for z/OS » Db2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Data Science, Big Data en AnalyticsApplicatieontwikkeling » Methoden en technieken » TOGAF » PRINCE2 » Agile en Scrum » Programmeertalen » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesSysteembeheer » ITIL » SecuritybalkjePraktischInschrijven 
Certified Information Systems Security Professional (CISSP®) - voorbereidingscursus

Tijdens deze geheel vernieuwde CISSP-opleiding wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP-modulen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het internationale CISSP-examen.

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISSP-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISSP-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en stampen van sheets is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toepassen.

Deze volledig vernieuwde CISSP-opleiding onderscheidt zich - naast de focus op het behalen van het examen - door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

Kalender

datumduurtaal  plaats  prijs
02 Sep10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
04 Oct10NAntwerpen  (BE)5450 EUR  (excl. BTW) 
09 Oct10NWoerden  (NL)5450 EUR  (BTW-vrij) 
SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van plan is aan het CISSP examen deel te nemen. In deze cursus wordt u begeleid de examenstof eigen te maken zodat u het examen succesvol kan afronden.

Voorkennis

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk

Inhoud

De CISSP-opleiding bestaat uit negen modules, op de laatste dag zal een proefexamen worden afgenomen.

Verloop van de cursus

De CISSP-opleiding bestaat uit 10 klassikale cursusdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CISSP-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt. Er wordt specifiek aandacht gegeven aan de Nederlandse/Belgische situatie.

Het CISSP-examen wordt afgenomen door ISC2 en zit niet bij de opleiding inbegrepen. Het examen duurt drie uur en bestaat uit 100 tot 150 Amerikaans / Engelse open en multiple-choicevragen. Na succesvolle afronding van het CISSP-examen kunt u, indien u voldoende werkervaring heeft, uw CISSP titel bij ISC2 aanvragen.

Dit CISSP-examen is een theoretisch examen waarvoor veel parate detailkennis is vereist. Dit betekent dat er na de cursus nog veel tijd in de voorbereiding op het examen moet worden gestoken.

Duur

10 dagen.

Docenten

Security Academy.


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN