home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Alle CursussenbalkjeAlgemeen » Introductie HW & SW » Soft skills » TrajectenOperating Systems » MVS - z/OS » Linux - UNIX » Mac OS X » iPad en iPhone iOSDatabases en middleware » Relationele databases & SQL » Db2 for z/OS » Db2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Data Science, Big Data en AnalyticsApplicatieontwikkeling » Methoden en technieken » TOGAF » PRINCE2 » Agile en Scrum » Programmeertalen » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesSysteembeheer » ITIL » SecuritybalkjePraktischInschrijven 
Certified Information Security Manager (CISM®) preparation course

Tijdens de CISM-opleiding wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van security management. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 4 CISM-domeinen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het internationale CISM-examen.

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISM-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISM-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Deze CISM-opleiding onderscheidt zich - naast de focus op het behalen van het examen - door de aandacht voor het begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

Kalender

datumduurtaal  plaats  prijs
18 Sep5NWoerden  (NL)3450 EUR  (BTW-vrij) 
23 Sep5NAntwerpen  (BE)3450 EUR  (excl. BTW) 
04 Nov5NWoerden  (NL)3450 EUR  (BTW-vrij) 
SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN

Doelgroep

Deze CISM-opleiding is bedoeld voor cursisten die de taak krijgen of hebben om security management te implementeren en borgen in de organisatie. Bijvoorbeeld:

Voorkennis

Is dit een geheel nieuw vakgebied voor u, dan raden wij aan om eerst enkele cursussen op foundadion level te volgen.

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk.

Inhoud

Verloop van de cursus

De CISM opleiding bestaat uit vijf klassikale cursusdagen waarin theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CISM-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt. Er wordt ook aandacht gegeven aan de Nederlandse/Belgische situatie.

Het CISM-examen wordt afgenomen door ISACA en is niet bij de opleiding inbegrepen. Dit CISM-examen is een theoretisch examen waarvoor veel parate detailkennis is vereist. Dit betekent dat er na de cursus nog veel tijd in de voorbereiding op het examen moet worden gestoken.

Duur

5 dagen.

Docenten

Security Academy.


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN