home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Alle CursussenbalkjeAlgemeen » Introductie HW & SW » Soft skills » TrajectenOperating Systems » MVS - z/OS » Linux - UNIX » Mac OS X » iPad en iPhone iOSDatabases en middleware » Relationele databases & SQL » Db2 for z/OS » Db2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Data Science, Big Data en AnalyticsApplicatieontwikkeling » Methoden en technieken » TOGAF » PRINCE2 » Agile en Scrum » Programmeertalen » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesSysteembeheer » ITIL » SecuritybalkjePraktischInschrijven 
PHP: basiscursus

PHP is ondertussen de-facto de standaard server-side programmeertaal voor websites, vooral door z'n goede verstandhouding met Apache, de meest populaire webserver, maar ook omwille van z'n veelzijdigheid en de eenvoud waarmee relatief complexe taken kunnen geïmplementeerd worden, zoals b.v. gebruikers-authenticatie, al dan niet met behulp van MySQL. Tijdens de cursus wordt de basissyntax van PHP gedetailleerd en op een gestructureerde manier beschreven, aan de hand van voorbeelden en vooral ook met de mogelijkheid om alles in de praktijk uit te proberen.

Kalender

datumduurtaal  plaats  prijs
18 Mar3ELeuven  (BE)1350 EUR  (excl. BTW) 
17 Jun3NWoerden  (NL)1350 EUR  (BTW-vrij) 
SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN

Doelgroep

Web-designers, -ontwikkelaars, en -beheerders die hun website dynamisch willen maken met behulp van PHP, of die een website met PHP moeten onderhouden. Maar ook applicatie-ontwikkelaars die -los van webpagina's- PHP als programmeertaal willen gebruiken.

Voorkennis

De cursist moet enerzijds over een basiskennis programmeren beschikken (cf. Programmeren: basiscursus), en anderzijds voldoende vertrouwd zijn met HTML en het webserver-gebeuren. Tijdens de cursus bestaat de mogelijkheid om zowel op een Linux-platform als op een MS-Windows-platform te werken.

Inhoud

Verloop van de cursus

Klassikaal onderricht; theoretische uiteenzetting met voorbeelden en oefeningen.

Duur

3 dagen.

Docenten

Peter Vanroose.


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN