home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Alle CursussenbalkjeAlgemeen » Introductie HW & SW » Soft skills » TrajectenOperating Systems » MVS - z/OS » Linux - UNIX » Mac OS X » iPad en iPhone iOSDatabases en middleware » Relationele databases & SQL » Db2 for z/OS » Db2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Data Science, Big Data en AnalyticsApplicatieontwikkeling » Methoden en technieken » TOGAF » PRINCE2 » Agile en Scrum » Programmeertalen » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesSysteembeheer » ITIL » SecuritybalkjePraktischInschrijven 
Java: basiscursus

In deze cursus:

De cursus is gebaseerd op Java SE 8.

Kalender

datumduurtaal  plaats  prijs
25 Jan5ELeuven  (BE)2250 EUR  (excl. BTW)  gegarandeerd
15 Mar5NWoerden  (NL)2250 EUR  (BTW-vrij) 
14 May5?Leuven  (BE)2250 EUR  (excl. BTW) 
14 Jun5NWoerden  (NL)2250 EUR  (BTW-vrij) 
SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN

Doelgroep

Applicatieontwikkelaars die willen leren object georiënteerd programmeren in Java.

Voorkennis

Inhoud

Verloop van de cursus

Het object georiënteerd denken en ontwikkelen in Java wordt in de praktijk gebracht aan de hand van verschillende oefeningen.

Duur

5 dagen.

Docenten

Guido Indesteege, Sandy Schillebeeckx, Bart Lemarcq.

Globale score

   
4.2/5 (gebaseerd op 255 evaluaties)

Reviews

     
Zeer relevant (, )
     
Prima. Wel is de term "Basiscursus Java" misschien te voorzichtig. Iemand zonder enige kennis van programmeren gaat heel snel de draad kwijtraken. (, )
     
Goed; goede verhouding tussen theorie en praktijk (, )
     
Prima cursus maar voor mij te kort, daardoor veel theorie om te bevatten in weinig tijd. Daardoor komt oefenen tijd tekort. Maar dat ligt ook aan niveau van cursist. Ik ben geen programmeur (, )
     
Ik vond het een zeer interessante cursus die goed is opgebouwd. Langzaam maar zeker wordt je de wereld van OO ingetrokken. (, )
     
Voor mij als beginneling was de cursus iets te kort omdat ik de materie iets langzamer oppakte dan de rest van de klas. Desondanks denk ik dat als ik dat de cursus voor iemand met een bepaalde basis developement kennis qua lengte voldoende is. (, )
     
prima cursus, zowel Bart als Sandy geven leuk en interessant les (, )
     
Veel bijgeleerd, maar zal heel wat tijd vragen om het allemaal in de vingers te krijgen. (, )
     
Het was een goede eerste basis om Java te leren, soms werden wel dingen overgeslagen die misschien toch wel interessant konden zijn. (, )
     
Veel over (de basics van) Java te weten gekomen. Het is duidelijk dat de docent veel kennis en ervaring bezit. Ook ruime kennis van andere talen is aanwezig waardoor het makkelijker aansluiten is voor een deelnemer zonder ervaring met Java (, )

Ververs deze pagina om andere commentaren te zien.

Ook interessant

Cursisten van deze training hebben ook volgende cursussen gevolgd:


SESSIE-INFO EN INSCHRIJVEN