home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
DienstenaanbodOpleiding en coachingConsulting en projectenServiceReferenties » ABIS helpt KBC met de ICT Academy » ABIS en vICTory-be: no-nonsense! » ABIS en KLM: een (h)echt partnership! » ABIS en APG - over certificeeropleidingen! » Personeelsvoorziening bij de Pensioendienst! 

Referenties - ABIS en vICTory-be: no-nonsense!

Hoog opgeleide ICT-medewerkers ter beschikking stellen van haar klanten, zowel in de BENELUX als in Duitsland - daar gaat vICTory voor. Een dienstverlening uitgebouwd op basis van hechte, kwalitatieve en openhartige partnerships , met klanten en met medewerkers. Wensen van de klant en van de medewerker kunnen aldus makkelijker en efficiënter op mekaar worden afgestemd; een 'win-win' situatie voor iedereen.

Met, inderdaad, veel aandacht voor z/OS en mainframe-technologie, want z/OS is nog steeds de kern van de hedendaagse bedrijfskritische enterprise-infrastructuur. De juiste mensen vinden voor het beheer van deze infrastructuur is evenwel niet evident. Ze moeten met name over diepgaande z/OS kennis beschikken, maar ook inzicht hebben in de context waarbinnen deze wordt ingezet; en dit niet louter op technisch vlak!

De door ABIS en vICTory initieel uitgewerkte Mainframe Academy speelt hier volledig op in. Eerst brengen we de deelnemer de fundamenten van z/OS bij; daarna worden openingen gemaakt naar andere technologieën, naar de infrastructuur waar z/OS deel van uit maakt, of zelfs naar platform-onafhankelijke beheers en/of ontwikkeltools.

En het is niet bij één Academy geleven! Op basis van het succes van deze eerste Academy werd eveneens een Mainframe Systems Academy, een Mainframe Testing Academy, en een Java Academy uitgewerkt. Steeds met dezelfde basisprincipes als grondslag.

Het volledige interview vindt u hier terug.