home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
DienstenaanbodOpleiding en coachingConsulting en projectenService » Quality of Service » Self-Service » At your Service!Referenties 

Service - At your Service!

Steeds vaker worden opleidingen en opleidingstrajecten kritisch onder de loep genomen. Om bedrijfseconomische redenen worden inhoud, bedrijfsspecifieke toepasbaarheid en compactheid steeds belangrijker. Het samenstellen van dergelijke opleidingen vergt overleg: met interne medewerkers/specialisten en met opleidingsspecialisten van ABIS.

De account managers van ABIS staan ter beschikking om u bij te staan. Hun jarenlange ervaring met allerhande grote opleidingsprogramma's, hun affiniteit met techniek en hun vaak zeer omvangrijke kennis van uw bedrijfsprocessen bieden hierbij ongekende voordelen. In samenspraak met onze technisch experten kunnen we u in de meeste gevallen haalbare opleidingsvoorstellen doen.

Als account manager is het onze taak om met u een relatie op te zetten die het louter financiële overstijgt. We streven ernaar onmiddellijk technologisch 'de diepte' in te gaan. Dit laat ons toe een optimaal antwoord te formuleren op uw opleidingsvraag.

Waarmee kunnen we u bijstaan? Bijvoorbeeld:

Graag bekijken we samen met u hoe we volgende bijkomende diensten kunnen invullen:

Neem gerust met ons contact op!

 

Account managers:

Voor België: Paul Veugelen, Filip Descheemaecker - (+32) 016-245610

Voor Nederland: Kris Van Thillo - (+31) 0348-413663