home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS?KennisdomeinenMedewerkers » Koen De Backer » Filip Descheemaecker » Mia Helsen » Guido Indesteege » Bart Lemarcq » Sandy Schillebeeckx » Yvette Van den Acker » Peter Vanroose » Kris Van Thillo » Arnout Veugelen » Paul VeugelenPartners 

Medewerkers

Een korte beschrijving van de ABIS medewerkers vindt u hieronder.

 

Koen De Backer

../Pict/staff/fotkdb.jpg

Ing. Koen De Backer is bij ABIS actief binnen de domeinen SAS, UNIX, DB2 UDB en WebSphere. Zijn grootste interesse gaat naar configuratie en beheer van LAN en applicatieomgevingen, waarbij hij zich vooral concentreert op WebSphere.

Koen De Backer heeft volgende certificaties:


top
 

Filip Descheemaecker

../Pict/staff/fotfds.jpg

Filip Descheemaecker (Gegrad. Elektronica) werkte 23 jaar in de telecommunicatie sector en dit zowel in technische als commerciële functies. Sinds begin 3de kwartaal 2004 versterkt Filip het ABIS sales team waar hij als account manager naast het beheer ook zorg draagt voor de verdere uitbouw van de klantenrelaties in België en Luxemburg.


top
 

Mia Helsen

../Pict/staff/fotmh.jpg

Mia Helsen is verantwoordelijk voor de praktische en logistieke organisatie bij ABIS België. Zij staat eveneens in voor het onthaal van de cursisten.


top
 

Guido Indesteege

../Pict/staff/fotgi.jpg

Ir. Guido Indesteege werkt sinds 1984 als consultant en lesgever bij ABIS. Hij heeft zich gespecialiseerd in applicatieontwikkeling in z/OS en CICS enerzijds, en Java en WebSphere anderzijds. Hiervoor maakt hij gebruik van de IBM Rational Developer tools RAD, RDz en RBD/EGL. Hij is ook actief in verschillende BeNeLux GSE werkgroepen.

Guido Indesteege heeft volgende certificaties:


top
 

Bart Lemarcq

../Pict/staff/fotbl.jpg

Bart Lemarcq is taalkundige van opleiding, maar interesseert zich al sinds zijn tienerjaren voor informatica. Hij heeft ervaring met relationele databases, en specialiseert zich momenteel in Java en webontwikkeling. Hij werkt sinds begin 2015 voor ABIS.

Bart Lemarcq heeft de volgende certificaten behaald:


top
 

Sandy Schillebeeckx

../Pict/staff/fotsasi.jpg

Lic. Sandy Schillebeeckx studeerde wiskunde aan de Universiteit van Leuven. Nadien werkte ze 6 jaar aan de Koninklijke Militaire School van België, waar ze onderzoek deed in het domein van de plasmafysica. Daarna was ze lesgever wiskunde in het secundair onderwijs. Sinds 2008 versterkt ze het ABIS team, waar ze voornamelijk actief is in de domeinen Oracle, Java, SAS en XML.

Sandy Schillebeeckx heeft volgende certificaties:


top
 

Yvette Van den Acker

../Pict/staff/fotyvda.jpg

Yvette Van den Acker is verantwoordelijk voor de boekhouding van ABIS. Voor alle vragen i.v.m. facturatie kunt u bij haar terecht.


top
 

Peter Vanroose

../Pict/staff/fotpvr.jpg

Dr. Peter Vanroose studeerde wiskunde en informatietheorie aan de K.U.Leuven en werkte er daarna 20 jaar als wetenschappelijk navorser binnen het domein van de artificiële intelligentie. Hij heeft een ruime ervaring met UNIX, programmeren (o.a. C, C++, R), scripting (Perl, bash) en XML. Sinds 2004 is hij werkzaam als lesgever bij ABIS. Zijn voornaamste activiteitengebieden zijn relationele databases, in het bijzonder Db2, programmeertalen, en big data analytics.

Peter Vanroose heeft o.a. volgende certificeringen:


top
 

Kris Van Thillo

../Pict/staff/fotkvt.jpg

Kris Van Thillo, Drs T.E.W., werkt sinds 1992 als docent en consultant bij ABIS. Zijn belangrijkste interessegebieden zijn Oracle en DB2. Daarnaast is hij ook actief in de domeinen PATROL, UNIX en Internet. Sinds eind 2000 is hij als manager verantwoordelijk voor de vestiging van ABIS in Nederland.

Kris Van Thillo heeft volgende certificaten behaald:


top
 

Arnout Veugelen

../Pict/staff/fotav.jpg

Arnout Veugelen studeerde af als burgerlijk ingenieur-architect aan de KULeuven. Daarna werkte hij een aantal jaren als projectleider bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie in Brussel. Sinds 2014 is hij als docent aan de slag bij ABIS. Hij specialiseert zich voornamelijk in relationele databases en data science. Daarnaast geeft hij inleidende cursussen informatica rond computerarchitecturen, operating systemen en netwerken.

 


top
 

Paul Veugelen

../Pict/staff/fotpv.jpg

Paul Veugelen, Dr. Sc. (wiskunde), is General Manager van ABIS. Hij is er sinds 1984 verantwoordelijk voor het opleidingsaanbod en volgt in die hoedanigheid de algemene informaticamarkt van zeer nabij op.

Paul Veugelen heeft volgende certificaties:

 

 


top