home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS? » De activiteiten » Het kennisaanbod » De medewerkers » De aanpak » De markt » Core businessKennisdomeinenMedewerkersPartners 

Wie is ABIS? - De aanpak

De manier van werken van ABIS wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak. In elke opdracht poogt ABIS voorrang te geven aan de essentie. Overbodige tierlantijntjes worden stelselmatig geweerd; dit komt de kwaliteit en de kostprijs van het product alleen maar ten goede.

Elke opdracht wordt bekeken in het kader van een relatie op lange termijn met de klant. De klant is een partner van ABIS. In dit partnerschap wordt steeds gezocht naar oplossingen die voor de klant en voor ABIS optimaal zijn.

Dit betekent dat de klant van ABIS steeds een eerlijk antwoord mag verwachten. Kan ABIS de klant helpen, dan zal dit met enthousiasme gebeuren; heeft ABIS niet de mogelijkheden om een adequaat antwoord te bieden op de vraag van de klant, dan zal dit evenzeer gemeld worden.

Het beleid m.b.t. mens en maatschappij, mens en milieu, en ethiek van zakendoen staat beschreven in de Beleidsverklaring Corporate Responsibility. ABIS is trouwens formeel positief geëvalueerd door EcoVadis voor haar Corporate Social Responsibility.