home 
 
 
 
enfr
 
Home
Over ABIS
Diensten
Cursussen
Resources
Contact
MyABIS
C
Wie is ABIS? » De activiteiten » Het kennisaanbod » De medewerkers » De aanpak » De markt » Core businessKennisdomeinenMedewerkersPartners 

Wie is ABIS? - Het kennisaanbod

ABIS is ervan overtuigd dat ze haar activiteiten slechts kan realiseren door het op de voet volgen van de evolutie in de IT. Het nauwkeurig opvolgen van vakliteratuur, het deelnemen aan strategische IT-conferences, maar ook de ervaringen opgedaan door onze medewerkers bij klanten bieden ons de mogelijkheid ons aanbod af te stemmen op de marktontwikkelingen. Niet op alle marktontwikkelingen - op ontwikkelingen relevant voor u, onze klant!

Van bij het ontstaan van ABIS hebben we steeds de behoeften van de professionele informaticus als uitgangspunt genomen. Een informaticus, die bedrijfskritische applicatiesystemen moet bouwen en onderhouden in vaak zeer complexe omgevingen: betrouwbaarheid, veiligheid, beschikbaarheid, effectiviteit staan daarbij centraal. Vandaar ook onze focus op de eisen gesteld door 'Enterprise Based Computing' - vaak met z/OS als centraal platform. En de noodzaak om steeds opnieuw disparate systemen via messaging en service technologieën overheen verschillende platformen te integreren.