home 
 
 
 
ennl
 
Home
A propos
Services
Cours
Ressources
Contacts
MyABIS
C
Tous les coursbalkjeGénéralités » Introduction HW & SW » Soft skills » Cycles completsSystèmes d’exploitation » MVS - z/OS » UNIX - Linux - AIX » Mac OS X » iPad et iPhone iOSBases de données et middleware » Relational databases & SQL » DB2 for z/OS » DB2 for LUW » Oracle » SQL Server » MySQL & MariaDB » IMS » CICS » IBM MQ » WebSphere » Big data et analyticsDéveloppement d’applications » Méthodiques et techniques » TOGAF » PRINCE2 » Agile et Scrum » Les langages de programmation » Internet development » Object Oriented systems » Java » Development tools » SAS » XML » SOA & web servicesGestion de système » ITIL » SecuritybalkjeEn pratiqueInscriptions 
Cette page n'est pas disponible en français.
Certified Information Systems Security Professional (CISSP®) - voorbereidingscursus

Doel

Tijdens deze geheel vernieuwde CISSP-opleiding wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP-modulen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het internationale CISSP-examen.

De meerwaarde van het CISSP-certificaatMet de CISSP-certificering op zak wordt u internationaal erkend als security professional en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf. Met de CISSP-certificering toont u aan dat u in staat bent informatiebeveiliging in te voeren en te borgen in uw organisatie.Deze CISSP-opleiding is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden of zich al bezighouden met informatiebeveiliging. Ook als u nog geen ervaring heeft in het vakgebied informatiebeveiliging is deze opleiding uitermate geschikt voor u.

Inhoud

De CISSP-opleiding bestaat uit negen modules, op de laatste dag zal een proefexamen worden afgenomen.

  • Module 1: Security and Risk Management
  • Module 2: Asset Security
  • Module 3: Security Engineering
  • Module 4: Communications and Network Security
  • Module 5: Identity and Access Management
  • Module 6: Security Assessment and Testing
  • Module 7: Security Operations
  • Module 8: Software Development Security
  • Proefexamen
 

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van plan is aan het CISSP examen deel te nemen. In deze cursus wordt u begeleid de examenstof eigen te maken zodat u het examen succesvol kan afronden.

Voorkennis

Er is geen bijzondere voorkennis nodig.

Verloop van de cursus

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISSP-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISSP-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en stampen van sheets is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toepassen.

Deze volledig vernieuwde CISSP-opleiding onderscheidt zich - naast de focus op het behalen van het examen - door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk. Doordat de CISSP modulen veel lesstof per module bevatten behandelen wij een CISSP module in één of twee weken. Zodoende is er voldoende gelegenheid de informatie uit te diepen en u eigen te maken. In 9 lesdagen worden de 8 CISSP modulen behandeld en op de laatste, tiende lesdag afgesloten met een representatief proefexamen..

Docenten

Dhr. R. van der Staaij, Cyber Security; Dhr. M. de Graaf, Security Management, Business Continuity; Dhr. R. Bouter, IT-Security & Physical Security; Dhr. B. Baars, Security Management; Dhr. J. Bakker, Security Management;Dhr. O. Olofsen, IT-Security.

Duur

10 dagen.

Kalender

Vous pouvez vous inscrire en cliquant sur une date
dateduréelang.  lieu  prix
08 Sep10NWoerden  (NL)5450 EUR  (exempte de TVA) 
05 Oct10NWoerden  (NL)5450 EUR  (exempte de TVA)